Θερινά

ΘΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ


ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Α΄, Β΄ ΚΑΙ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

 

Έναρξη Εγγραφών 26/05/2021

 

Οφέλη καλοκαιρινής προετοιμασίας – Πανελλήνιες 2021

Στα Πιστοποιημένα Φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ:

• Οι υποψήφιοι ακολουθούν ένα εντατικό πρόγραμμα στο οποίο διδάσκονται από έμπειρους καθηγητές σημαντικό μέρος της ύλης των Πανελληνίων Εξετάσεων εμβαθύνοντας στα μαθήματα Κατεύθυνσης και Γενικής Παιδείας, στα οποία θα εξετασθούν σύμφωνα με το Νέο Σύστημα των τεσσάρων μαθημάτων.
• Αξιοποιείται ο ωφέλιμος χρόνος του καλοκαιριού και δημιουργούνται συνθήκες ουσιαστικής μάθησης, ο υποψήφιος μαθαίνει να μελετά μεθοδικά και οργανωμένα.
• Ο μαθητής έχει τον χρόνο να διαπιστώσει ελλείψεις, να καλύψει κενά και να προσεγγίσει βαθύτερα βασικές γνώσεις από την ύλη των δύο προηγούμενων τάξεων (Α΄ και Β΄ Λυκείου), οι οποίες είναι απαραίτητες για την κατανόηση της ύλης της Γ΄Λυκείου.

Συνιστούμε στους μαθητές που έχουν φιλοδοξίες για επιτυχία σε σχολές με μεγάλο συναγωνισμό όπως Ιατρική - Πολυτεχνείο - Φυσικομαθηματική - Νομική - Φιλολογία - Πληροφορική και στις Οικονομικές Σχολές, να παρακολουθήσουν τα εντατικά καλοκαιρινά τμήματα, ώστε να επιτύχουν τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογία στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

 

kalokairini prosfora 2021 A4 low

 

Καλοκαιρινή προετοιμασία Β΄ Λυκείου – Ομάδες Προσανατολισμού

Στα εντατικά καλοκαιρινά τμήματα της Β΄ Λυκείου οι μαθητές μας διδάσκονται από έμπειρους καθηγητές, με σωστό πρόγραμμα μελέτης, τα βασικά μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού της Β΄ Λυκείου. Παράλληλα, εμβαθύνουν σε βασικές γνώσεις της Α΄ Λυκείου που είναι απαραίτητες στη Β΄ και Γ΄ Λυκείου, καλύπτουν αδυναμίες και ελλείψεις.

Έτσι «χτίζουν» στέρεες βάσεις όχι μόνο για να διακριθούν τον Σεπτέμβριο στη Β΄ Λυκείου αλλά και για να αριστεύσουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Με το εντατικό αυτό πρόγραμμα μένει στον μαθητή και αρκετός χρόνος (περισσότερο από ένας μήνας) ελεύθερος για να ξεκουραστεί και βέβαια, για να κάνει επανάληψη της ύλης που διδάχθηκε στο καλοκαιρινό τμήμα, ώστε να αρχίσει την καινούργια σχολική χρονιά έχοντας την κατάλληλη υποδομή και το αναγκαίο προβάδισμα.


Τα μαθήματα θα γίνονται τις πρωινές ώρες 9:00π.μ.–13:00μ.μ. από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή.

Τα θερινά τμήματα γράφουν διαγωνίσματα την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και μετά από σύντομη επανάληψη συνεχίζουν το πρόγραμμά τους.

 

 

 

Για Εγγραφές ή πληροφορίες

 

Καλέστε το ΟΡΟΣΗΜΟ

Συμπληρώστε Φόρμα Ενδιαφέροντος