Χειμερινά Α', Β' και Γ' Λυκείου

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021-2022

ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ Α΄ Β΄ ΚΑΙ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ

 

Είναι γεγονός ότι τα Μαθηματικά, η Φυσική, η Χημεία, η Βιολογία, τα Αρχαία και η Έκθεση -Έκφραση θεμελιώνονται στις δύο πρώτες τάξεις του Λυκείου. Η αφομοίωση της ύλης και η ανάπτυξη της κρίσης των μαθητών πρέπει να γίνει στις δύο πρώτες τάξεις του Λυκείου ώστε οι μαθητές να πετύχουν άνετη παρακολούθηση στο Λύκειο, αλλά και να μάθουν σωστά, χωρίς κενά, την ύλη των μαθημάτων που περιλαμβάνονται στα μαθήματα Γενικής Παιδείας και στα μαθήματα Κατεύθυνσης.

 

ΓΙΑΤΙ EΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ OΤΙ: Οι μαθητές που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ύλη της Γ΄ Λυκείου, είναι εκείνοι που στην Α΄ και Β΄ Λυκείου δεν έχουν αφομοιώσει ή δεν έχουν διδαχθεί καθόλου ορισμένα κεφάλαια, με αποτέλεσμα να μην έχουν την αναγκαία υποδομή για να μάθουν και την ύλη της Γ΄ Λυκείου, που θα τους εξασφαλίσει την επιτυχία στη σχολή που επιθυμούν (για να δείτε αναλυτικά τα προγράμματα σπουδών  της Α΄και Β΄ Λυκείου πατήστε εδώ).

 

Στα ειδικά χειμερινά τμήματα των φροντιστηρίων μας θα διδαχθούν τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, τη ΦΥΣΙΚΗ, τη ΧΗΜΕΙΑ, τη ΒΙΟΛΟΓΙΑ, τα ΑΡΧΑΙΑ, την ΙΣΤΟΡΙΑ και την ΕΚΘΕΣΗ - ΕΚΦΡΑΣΗ από έμπειρους καθηγητές, με σωστό πρόγραμμα δουλειάς, ώστε η αφομοίωση της ύλης και η ανάπτυξη της κρίσης κάθε μαθητή να είναι τέτοια, που θα επιτρέψει να διαλέξει τη σχολή που επιθυμεί πιστεύοντας ότι μπορεί να πετύχει.

 

 


ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΟΡΟΣΗΜΟ
ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ

 

 χειμ 2021

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ:

Ανάλογα με το πρόγραμμα του σχολείου, ώστε η παρακολούθηση των μαθημάτων και στο σχολείο και στο φροντιστήριο να είναι άνετη.

 

Για εγγραφές μπορείτε να μας τηλεφωνείτε καθημερινά 10:00-20:00 για να κανονίσουμε μια συνάντηση μαζί σας.
 Στη συνάντηση αυτή θα καθορίσουμε το τμήμα καθώς και το ειδικό πρόγραμμα δουλειάς του παιδιού σας.

 

 

Τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ προσφέρουν
Δώρο το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού

Για τη Χειμερινή περίοδο 2021-2022 για μαθητές της Α’ Λυκείου και της Β’ Λυκείου.

 

 

 

 

Για Εγγραφές ή πληροφορίες

 

Καλέστε το ΟΡΟΣΗΜΟ

Συμπληρώστε Φόρμα Ενδιαφέροντος