Χολαργός

diafimistiko gia Xolargo Papagou

 

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΟΡΟΣΗΜΟ, ο οποίος από το 1974 έχει καταξιωθεί στη συνείδηση γονιών και μαθητών για την ποιότητα της δουλειάς του, είναι κοντά σας σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον για να οδηγήσει τους μαθητές του στην επιτυχία από το Γυμνάσιο μέχρι το Πανεπιστήμιο.

 

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να κατακτήσουν έναν υψηλό βαθμό μάθησης και άριστες επιδόσεις μέσα από ένα μελετημένο πρόγραμμα διδασκαλίας

 

Φιλοσοφία μας είναι ότι για να πετύχει ένας υποψήφιος στις εξετάσεις για τις Ανώτατες Σχολές δεν χρειάζεται να είναι προικισμένος με ιδιαίτερο «ταλέντο». Χρειάζεται κοινό μυαλό και μεθοδικό διάβασμα ώστε να αποκτήσει οργανωμένες γνώσεις με σωστή δομή.

Τις οργανωμένες αυτές γνώσεις αποκτούν οι μαθητές μας μέσα σε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα. Ο υποψήφιος προετοιμάζεται με το «Σύστημα Παιδείας Ορόσημο» με αρωγούς έμπειρους καθηγητές – συγγραφείς που ελέγχουν το βαθμό μάθησης και την απόδοσή του μέσα από συνεχείς γραπτές εξετάσεις και τεστ.

 

Για εσάς που θα παρακολουθήσετε τα ειδικά τμήματα προετοιμασίας δεν υπάρχουν «εύκολες» και «δύσκολες» σχολές αλλά μόνο σχολές που σας ενδιαφέρουν να πετύχετε.

Με την ευχή τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα, εμείς θα είμαστε πάντα κοντά σας.

 

Η διεύθυνση και οι καθηγητές του ΟΡΟΣΗΜΟ.

 

orosimo-front-small     orosimo-in-small

 

Διευθυνση: Περικλέους 56, στο "Holargos Center", 2oς όροφος, Χολαργός – Παπάγου, Τ.Κ. 15561

Τηλ.: 210-65.64.024

Κιν.: 6936009116

 


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη